logo del gremi
Inici
Contacte
Tots per al foment del Manteniment Responsable i la
Sostenibilitat de l'Automòbil
CAMPANYA 2017 DEL GREMI DE BARCELONA

  • DECÀLEG: Publicitat en xarxes socials i Internet
  • INNOTALLER - Jornada 25 Octubre 2017
  • SEMPRE MENYS RESIDUS: Manual de Bones Pràctiques, cartell informatiu
    i difusió online
  • Materials informatius per al Taller i el seu Client
  • Reunions de presentació i Aula Formativa
  • Estudis de necessitats i satisfacció
La nostra missió com tallers, és ajudar l'usuari a viure l'experiència d'estrenar vehicle cada dia, prestant-li un servei de qualitat i modern, que no només mantingui el vehicle en òptimes condicions, sinó que a més pugui incorporar aquells avenços tècnics que millorin les seves prestacions de eficiència, seguretat i comoditat, entre d'altres.

Els tallers tenim l'avantatge de ser un col·lectiu ampli de pimes tan properes al client, que el podem saludar cada dia, perquè el tractem personalment i l'escoltem, qui millor que el taller per ajudar l'usuari a mantenir la funcionalitat del seu vehicle com si cada dia es disposés a estrenar-lo?

Com Gremi defensem que només el manteniment responsable és el factor imputable al vehicle directament relacionat amb la seguretat viària i la sostenibilitat ambiental, contràriament a certs arguments discutibles sobre l'antiguitat del parc.

Les possibilitats de desenvolupament seran il·limitades amb les noves tecnologies de l'automòbil, sempre que la seva aplicació sigui equitativa, segura, assequible i no discriminatòria perquè es compleixi amb el dret de l'usuari a gaudir de la lliure elecció de taller.

PARTICIPI I SUMI'S PER AL PRESTIGI DE LA PROFESSIÓ
cartell decaleg BCN
anunci innotallerimg
sempre menys residus
facebook 17