logo del gremi
Inici
Contacte
  • PASSTHRU: Actualització tecnològica dels tallers per donar servei als vehicles a partir de Euro 5 i als de nova generació.
  • Partners tecnològics: col·laboració d'empreses d'equipament i solucions per al taller, amb oportunitats per incorporar i/o renovar, exclusives per als agremiats.
  • ECOSERVEI: vehicles amb distintiu ambiental i gestió eficient dels residus.
  • INNOAULA: Seminaris gratuïts de servei al client i innovació tecnològica multimarca.
  • GREMIXARXA: fomentar la relació entre tallers i recolzar la seva col·laboració, mitjançant reunions de networking i debat.
  • Materials informatius per al taller i el seu client.
  • Publicitat en xarxes socials i Internet.
  • Estudis de necessitats i situació.
  • Ofertes de les empreses col·laboradores.
Amb la nostra feina diària al taller, on atenem personalment als clients, donem resposta a les seves necessitats, ens adaptem a les seves dificultats econòmiques i demandes de servei, i treballant molt dur, fa temps que estem demostrant una notable resiliència a les incerteses de l'entorn social i econòmic.

Però se'ns presenta un repte molt important a integrar: el nou marc tecnològic i de sostenibilitat per a la reparació dels vehicles i la capacitat del taller per tal de donar aquest servei al client.

Actualment, el veritable desafiament a gestionar per part dels tallers està en la tecnologia, el progrés de la qual no controlem però que hem d'aplicar per seguir oferint aquest servei que el client espera de nosaltres.

La profunda digitalització del taller és la resposta. Transformar els reptes en oportunitats és la nostra actitud com empresaris, estant atents a les opcions que s'obren per generar serveis de reparació i manteniment de valor per als nostres clients i contribuir a la millora de la sostenibilitat de la mobilitat i l'Automoció.

Les campanyes 2018 estan orientades a facilitar als tallers solucions tècniques, coneixements i eines de gesitó per millorar la seva tecnologia, adquirir criteris de progrés sostenible i ampliar els seus horitzons empresarials.

APROFITA L'ANY PARTICIPANT I GAUDINT DE TOTES LES PRESTACIONS
Amb la colaboració de:
logo launch logo sircat
logo actia logo cator
logo AR VG
cartell innovacio bcn cartell ecoservei
logo ajuntament
logo facebook logo twitter